Menu

Gedragsbegeleiding bij honden

Gedragsproblemen bij honden komen zeer regelmatig voor. Voorbeelden van problemen zijn uitvallen, niet alleen kunnen zijn of sloopgedrag. We hebben veel eigenaren met hun honden naar een nieuw leven met begrip begeleid. Van daaruit is de stap naar het gewenste gedrag eenvoudiger te zetten. Natuurlijk vereist dit wel de nodige inzet van de eigenaar!

Onze methode moet u eveneens aanspreken, anders werkt het niet. Er moet een bepaalde klik zijn. Daarom is het belangrijk dat er een intakegesprek plaatsvindt zodat we gezamenlijk kunnen bekijken of dit het geval is. Het tarief bedraagt €45,- per uur.

Persoonlijke coaching

“Duidelijk, consequent, confronterend, inspirerend, boeiend, creatief!”

Dit zijn slechts enkele trefwoorden waarmee onze manier van coaching omschreven kan worden. U kunt kiezen om met uw honden een coachingstraject te volgen of kiezen voor een een-op-eengesprek. Ons advies is om te kijken wat het beste bij u past. Dit doet u door een eerste verkennend gesprek met ons te voeren. Hierin bekijken we van beide kanten of we goed met elkaar overweg kunnen. Het tarief bedraagt €45,- per uur.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een e-mail.
Bellen is sneller: 06 – 23 94 94 14.