Menu

Hondenschool Friesland

Challenge4Dogs is een hondenschool in Friesland waar u terecht kunt voor verschillende trainingen en cursussen. Misschien wordt er binnenkort een puppy aan de familie toegevoegd of heeft uw hond last van sloopgedrag, waar u graag iets aan wilt doen. Wellicht lijkt het u leuk om met uw hond te sporten en heeft u interesse in de wedstrijdsport obedience. Wat voor training uw voorkeur ook heeft: neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we dan of het “klikt”. Wist u trouwens dat wij zowel een binnen- als een buitenlocatie hebben? Dus ook in de winter trainen wij gewoon door. Volgt u al een training bij Challenge4Dogs? Blijf dan op de hoogte van het laatste nieuws en kom in contact met de andere cursisten via Facebook: wij hebben een besloten groep voor onze cursisten. Meld u aan via Facebook: Cursisten Challenge4dogs.

Workshops hondenschool Friesland

Als hondenschool in Friesland verzorgt Challenge4Dogs naast puppycursus, hondentrainingen en cursussen ook geregeld workshops. Er is bijvoorbeeld de workshop Detectie voor Beginners, waarbij u echt leert waarderen wat voor prachtig instrument de neus van uw hond eigenlijk is. Tijdens onze workshops is er ook ruimte voor gevorderden: wij passen de opdrachten aan zodat het voor ieder niveau voldoende uitdagend is. U kunt ook voor een training van 10 lessen detectie terecht. Naast detectie voor beginners of speuren voor dummies, kunt u ook bij ons terecht voor een puzzelworkshop, een workshop massage voor de hond, canicross of een leerzame EHBO-cursus. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de komende workshops. Gaat het om een meerdaagse workshop? Informeer dan naar de mogelijkheden om te blijven slapen.

Over Challenge4Dogs

Als specialist in gedrag van honden staat Jacqueline Verschuren van Challenge4Dogs met ruim 25 jaar ervaring graag voor hond en baas klaar. Daarbij maakt het niet uit om wat voor trainingstraject het gaat. Met veel passie zet zij zich voor u in voor een zichtbaar resultaat. Deelnemers omschrijven Jacqueline als consequent, doortastend, confronterend en eerlijk. Lees de ervaringen van onze deelnemers en laat u inspireren.


Ervaringen met Challenge4Dogs

Bed & breakfast Friesland

Wilt u er even tussenuit met uw hond en tegelijkertijd ook een training bij ons volgen? Informeer dan naar onze Pipowagen in Friesland. Naast de hondentraining kunt u er heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. De prijs voor onze Pipowagen is €49,50 per persoon, per nacht. Inbegrepen zijn een heerlijk biologisch ontbijt, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Honden overnachten gratis in de Pipowagen.