Menu

Hondentraining Friesland

Op zoek naar een specialist voor u en uw hond op het gebied van hondentraining in Friesland? Dan moet u bij Jacqueline Verschuren zijn van Challenge4Dogs. Zij staat aan het hoofd van deze hondenschool, gevestigd in Twijzelerheide. Met behulp van de trainingen waarbij plezier voor beiden voorop staat, streven we naar een optimale relatie tussen baas en hond(en).

Verschillende soorten hondentraining Friesland

Wij bieden verschillende soorten hondentraining Friesland aan. Afhankelijk van uw ervaring, de ervaring van uw hond en uw wensen, kunt u zich inschrijven voor een basiscursus, GG 1,2 en 3, detectie, obedience een spiegelsessie of een specialisatiecursus (denk aan apporteren, sorteren of perfect recall). Net een nieuwe pup in huis genomen? Kies dan voor onze puppycursus.
Tijdens de training maken wij gebruik van een unieke trainingsmethode. In ontspannen en veilige trainingsomgeving leert u uw hond beter begrijpen. U ervaart wat het effect is van uw eigen gedrag op het gedrag van uw hond. We vergroten tevens het lerend vermogen van uw hond door een clicker te gebruiken. Nog een voordeel: guur weer? Geen probleem: wij hebben zowel een binnen- als een buitenlocatie waar de trainingen gegeven kunnen worden.

Voordelen hondenschool Challenge4Dogs

Wanneer u een training volgt bij onze hondenschool, profiteert u van verschillende voordelen. We werken bijvoorbeeld met zeer kleine groepen van maximaal zes cursisten, zodat er voldoende individuele aandacht per deelnemer is. Onze instructeurs zijn zeer ervaren en met een grote diversiteit aan trainingen, cursussen en workshops is er voor ieder wat wils.

Gedragsbegeleiding

Gedragsproblemen bij honden zijn niet ongewoon. Niet alleen kunnen zijn, sloopgedrag of uitvallen zijn veelvoorkomende problemen. Gelukkig is er Challenge4Dogs die menig baas en hond geholpen hebben naar een leven met beter begrip voor het gedrag van de hond. Het resultaat is een betere relatie tussen eigenaar en hond. De cursus die daarvoor nodig is vereist niet alleen inzet van uw hond, ook van u als eigenaar vragen we de nodige inzet.

Of de cursus voor u en uw hond geschikt is, bekijken we graag tijdens een intakegesprek. Dan kunt u ook direct bepalen of onze methode u aanspreekt. Alleen als dat het geval is, hebben u en uw hond baat bij deze cursus. Maak een afspraak voor een verkennend gesprek. Ons uurtarief is €55,-.


Afspraak maken