Menu

Puppy cursus Friesland

Iedereen die een puppy in huis haalt, heeft baat bij een puppy cursus in Friesland van hondenschool Challenge4Dogs. Daarbij staat het plezier van zowel hond als baas voorop. Spelenderwijs leren we uw pup zich te gedragen in verschillende situaties. Dat is waar het voornamelijk om gaat bij de opvoeding van een hond. Een puppy cursus van Challenge4Dogs wordt in kleine groepen van maximaal zes cursisten gegeven. Op die manier is er genoeg individuele aandacht voor elke deelnemer. De puppy cursus bestaat uit 10 lessen en kost €150,-. Bij slecht weer geven wij de training binnen: we hebben namelijk zowel een binnen als een buitenlocatie waar de trainingen gegeven kunnen worden.

Schrijf u direct in

Inhoud puppy cursus Friesland

Tijdens de puppy cursus in Friesland leren we uw pup te luisteren naar basiscommando’s, waaronder zit, af en lopen aan de lijn. We besteden aandacht aan het spelenderwijs leren komen en het gedrag tijdens een bezoek aan de dierenarts. Deur-, auto- en (harde) geluidstraining zijn ook onderdeel van de cursus. Bovendien voeren we aandachtsoefeningen uit en leren we wat de betekenis is van “nee” en “foei”. Tijdens de cursus werken we met een clicker.

Andere trainingen & cursussen

Naast puppy training kunt u voor nog meer trainingen voor u en uw hond bij Challenge4Dogs terecht:

  • Basiscursus: tijdens onze basiscursus gaat het om de basisopvoeding van uw hond. Tijdens deze cursus leren we begrippen aan, zoals zit, af, staan en komen. We leren uw hond eveneens positie te houden. Dat doen we eerst zonder en vervolgens met afleiding, zoals spelende kinderen of een rollende bal. Datzelfde geldt voor het leren volgen van de baas, terwijl er afleiding is.
  • Obedience: obedience is een wedstrijdsport die vanuit Engeland naar Nederland is gekomen. Bij obedience gaat het om gehoorzaamheid en perfectie. Er zijn zes wedstrijdklassen bij obedience, in oplopende moeilijkheidsgraad. Onze cursus is voor iedereen toegankelijk; van beginner tot gevorderde wedstrijddeelnemer. Tijdens 10 lessen gaan we aan de slag met sorteren en distance control (daarbij luistert uw hond op afstand naar basiscommando’s, zoals zit, af en staan). Ook het apporteren van vreemde voorwerpen en heelwork komen aan de orde.

Tijdens deze twee cursussen houden we de groepen klein (maximaal zes cursisten). De duur van de cursussen is 10 lessen en de kosten bedragen €150,-.

Naast deze cursussen kunt u ook terecht voor een workshop of hondentraining detectie of gedragsbegeleiding.

Meer informatie of direct inschrijven? Neem contact met ons op.